Az ügyvédi iroda, “Bócsi Law Firm” egy St. Petersburg - floridában alapitott teljes emigrációs (bevándorlási) és jogászati cég, vállalatok, családok és személyek részére.

Intézünk:

Bevándorlási, honosítási, komplikált munkaadói (alkalmazó) szerzödés feltételeivel és jogszerü tanácsot / szolgálatot nyújtunk egyéni, testületi és családi vonalon.

Ezenkivül foglalkozunk:

Immigrant / immigrantkívüli, munkavállalási engedély, minden nemü hivatásos üzleti és személyes utazási, valamint ideiglenes tartozkodási vizumok beszerzésével.

Például: Speciális Munkaválaló, Cégenbeluli Athelyezett, Atleta, Artista, Szórakoztatói vizum, stb.

Cégünk beszerez minden féle végleges letelepedési, munkavállalás igazolás iránti, különleges külföldi, valamint több nemzet közötti közigazgatói/igazgatói vezetö poziciót betöltö személyek részére szükséges kitöltendö kérvényeket.

Vállalunk minden fajta deportálással, törvényellenes cselekedet miatti toloncolással kapcsolatos ügyeket, menedékjogi és fellebbezési lehetöség iránti törvényes kérvények elintézéseit, valamint állampolgársággal kapcsolatos iratok beszerzését.

Cégünk legföbb ügykezelési célja, hogy figyelemmel határidön belül kiemelkedö eredményt érjünk el ügyfeleinknek.

Az emigrácios törvények az U.S.A.-ban változatosak és különbözöek. A szövetségeken belül úgy emigrációs mint emigrációnkivüli vonalon a (Vizum) kérvényekkel kapcsolatos rendeletek és szabályok több félék és külömbözöek.

A legális folyamat komplikált és ha nincs pontosan a törvényeknek megfelelöen kitöltve és dokumentumokkal alátámasztva egy kérvény, úgy a legkissebb hiba elkövetése is a vizum megtagadását jelentheti.

Ha egy hivatalos szakértö ügyvéd segiti a leendö kérvény tulajdonosát a papirok elkészitésében, az a kérvény eredményének valószínuségét jóval növeli.

A Bócsi Law Firm pontosan és szakszerü módon készíti el a felül emlitettekre vonatkozó szükséges iratokat, miszerint biztosra veheti minden ügyfelünk, hogy a folyamat (ami általában amúgy is egy feszult és aggodalmas helyzet) simán megy a kérvényezök érdekében.

Bizalommal forduljon kérdéseivel irodánkhoz az alábbi címen, vagy telefon számon.

Star Magyar nyelven is szivesen nyújt felvilágositást kérdéseivel kapcsolatban.

Contact Star N Bócsi KÖZELGÖ ESEMÉNYEK
Physical:

Bócsi Law Firm
111 2nd Ave. NE
St. Petersburg, FL 33701-3464

Mailing:

Bócsi Law Firm
P.O. Box 76502
St. Petersburg, FL 33734-6502

Telephone: (727) 823-STAR (7827)
FAX: (727) 898-STAR
e-mail: Click here to send Star an e-mail
Home | Firm Profile | Contact Us | About Star | Non Immigrant Visas | Immigrant Visas | Other Immigration Services | Legal Disclaimer | Magyarul